top of page

Tiedustelut     sáhkópostitse 

 

  hostalnevada@gmail.com

     Varausneuvottelut  mahdollista  touko-kesäkuulle saakka , kiitos 

------------------------------------------------------------------------------

Kyseessä itsepalveluvuokraus ,  avaimet saa avainboxista , maksut suoritettava ennakkoon . 

 Avaimia tulee säilyttää huolella; hävitetyt avaimet ym lisätyö tulee korvata sille henkilölle joka  tulisi apuun. 

 4 viikon tarjoushinnoissa  vuokralainen maksaa päälle lämmityskulut ( tai ilmastointikulut )  ja  hoitaa itse välisiivoukset ,  roskat  ja  tekstiilien välipesut (kohteessa   on varalakanat ja varapyyhkeet sekä siivousvälineet  ). Pesuloita on lähistöllä 

Lemmikki  saattaa olla  mahdollista :  lisämaksu 25 e viikko  ja lisätakuuraha 200€  josta vähennetään lisäsiivouskulu  : konsultoi asiaa sillä  taloon soveltuu  vain rajoitettu määrä  lemmikkejä . Koiria ei saa jättää  kohteeseen yksin. 

 

Huoneet eivät sovellu allergisille koska niissä on voinut olla lemmikki.

Mikäli haluatte käyttöönne kassakaapin ; ilmoitathan sen ennakkoon

( järjestettävä koodaus )  ; maksu on 10 € / per vuokra aika.

Talon sähkökapasiteetti  on  rajallinen  : Sallittuja tuoda :  laturit . Korkeawattisten laitteiden tuonti ja käyttö kiellettyä ( sähköt eivät kestä ) . Huoneissa on jo asennettuina eri laitteita   ; kts huonevalikko  ja laitteet lueteltu huonekohtaisesti  . Lisälaitteita ei voida järjestää   mm vedenkeittimet  eivät  ole sallittuja niiden suurten wattimäärien vuoksi , sähkökapasiteetti ei kestä.

Mikäli itsepalveluvuokraus systeemi ja portaat  soveltuvat  Teille  , ole hyvä ja ota yhteys s-postitse .    Nevadassa on vain 17 huonetta  ja  kahdeksaa   erinlaista  huone kategoriaa :  hinnat riippuvat kategoriasta , vuokra-ajasta ja sesongista.    Katso huonevalikoima VAIHTOEHDOT  kohdasta . 

 Kiitos  mielenkiinnostanne   :)       SÄHKÖPOSTI  on hostalnevada@gmail.com

bottom of page