Tiedustelut     sáhkópostitse 

 

  hostalnevada@gmail.com

     Varausneuvottelut  mahdollista vain lähiajoille , kiitos 

------------------------------------------------------------------------------

Kyseessä itsepalveluvuokraus ,  avaimet saa avainboxista , maksut suoritettava ennakkoon . 

 Avaimia tulee säilyttää huolella; hävitetyt avaimet ym lisätyö tulee korvata sille henkilölle joka  tulisi apuun. 

Viikkohintoihin sisältyy  lähtösiivous .

 Kuukausitarjouksissa vuokralainen hoitaa itse välisiivoukset ,  roskat  ja  tekstiilien välipesut (kohteessa   on varalakanat ja varapyyhkeet sekä siivousvälineet  ). Pesuloita on lähistöllä 

Lemmikki   lisämaksusta ja lisätakuurahasta   kysy ennakkoon  ja ilmoita mitä  lajia  ja koirissa mikä rotu  ja koko   : mahdollista tuoda lemmikki ennakkovarauksesta   ja  lisämaksusta  &  lisätakuusta   ; taloon soveltuu  vain rajoitettu määrä  lemmikkejä . 

 

Huoneet eivät sovellu allergisille koska niissä on voinut olla lemmikki.

Mikäli haluatte käyttöönne kassakaapin ; ilmoitathan sen ennakkoon

( järjestettävä koodaus )  ; maksu on 10 € / per vuokra aika.

Talon sähkökapasiteetti  on  rajallinen  : Sallittuja tuoda :  laturit . Korkeawattisten laitteiden tuonti ja käyttö kiellettyä ( sähköt eivät kestä ) . Huoneissa on jo asennettuina eri laitteita   ; kts huonevalikko  ja laitteet lueteltu huonekohtaisesti  . Lisälaitteita ei voida järjestää   mm vedenkeittimet  eivät  ole sallittuja niiden suurten wattimäärien vuoksi , sähkökapasiteetti ei kestä.

Mikäli itsepalveluvuokraus systeemi ja portaat  soveltuvat  Teille  , ole hyvä ja ota yhteys s-postitse .    Nevadassa on vain 17 huonetta  ja  kahdeksaa   erinlaista  huone kategoriaa :  hinnat riippuvat kategoriasta , vuokra-ajasta ja sesongista.    Katso huonevalikoima VAIHTOEHDOT  kohdasta . 

 Kiitos  mielenkiinnostanne   :)